Ook dit jaar maakten we een printbare kalender voor al je plannen van 2020. Met handige vakjes voor elke dag van de maand. Als je de kalender eenmaal gedownload hebt, kan je hem eindeloos afprinten. Eens een maandje extra afdrukken als de wirwar van veranderende afspraken en to do’s te chaotisch oogt. Of een kalender om voor andere mensen – je klanten bijvoorbeeld – een planning op te stellen.

Print & go >

Elke maand een illustratie

De illustraties bij de kalender 2020 zijn net zoals de vorige edities van de vaardige hand van illustrator/animator Bart Behiels. Hij liet zich inspireren door quotes die ik her en der met de hand heb geplukt. ’t Is duidelijk welke thema’s terugkomen: boeken lezen. En verder vooral: doen wat je zelf ok vindt – zonder té inspirational quote te gaan.

Kies kleur of go gray in 2020

Dat illustrator Bart dit jaar in kleur werkte, bood hem veel meer mogelijkheden om de illustraties te maken zoals hij ze graag wilde. Tegelijk zijn de tekeningen zo gemaakt dat ze ook in grijswaarden nog super zijn. Op die manier heb jij de vrije keuze om je kalender 2020 in kleur óf in zwart-wit af te drukken.