Ik ben


… een product van de early eighties. Verslaafd aan schone zinnen en kabbelende conversatie. Ik lees om beter te schrijven, word nostalgisch van handgeschreven brieven en ben geïntrigeerd door mobile en web. Vol bewondering klopt mijn hart voor mooie voorwerpen, illustraties of publicaties en voor mensen die gepassioneerd bezig zijn met hun vak.

Ik leerde de stiel bij

  • Colruyt – copywriter
  • Natuurpunt vzw – campaigner, copywriter, fundraiser
  • Bond Moyson Oost-Vlaanderen – marketing & communicatie, copywriter, web-editor
  • Plan België vzw – (e-)marketing & (online) communicatie, copywriter, webshop

Ik functioneer op m’n best met

  • koffie in het lijf
  • goeie vibes in het hoofd
  • een no-nonsense opdracht die motiveert en inspireert
  • kwaliteitsvoedsel binnen handbereik

Werkervaring


Sinds ruim vijf jaar ben ik fulltime freelance copywriter. De meest uiteenlopende organisaties en bedrijven uit een waaier aan sectoren deden al een beroep op mijn pen. Ik schreef voor mijn happy klanten onder meer webteksten, blogartikels, nieuwsbrieven, e-books, whitepapers, interviews, magazines, uitnodigingen, brochures en brieven. Zo konden zij zich bezighouden met waar ze écht goed in zijn. Vóór ik koos voor een freelance bestaan, deed ik een pak nuttige kennis op als copywriter, communicatiemedewerker, (e-)campaigner en (e-)marketeer in de bedrijfswereld en de non-profit sector.

Je krijgt mijn pen én mijn kennis


Wie me inhuurt voor copywriting kan rekenen op heldere teksten in duidelijke taal, op maat van je doelgroep. De teksten lezen niet alleen vlot, er zit ook een berg achtergrondkennis in verstopt. Het vele schrijfwerk voor magazines, brochures, websites, e-letters, … bezorgde me heel wat know-how over wat werkt en wat niet. Online en offline. Welk soort titel doet mensen verder lezen? Welke tone of voice gebruik je voor welk medium? Op welk keyword zal de tekst scoren in zoekmachines? Hoe maak je een tekst helemaal SEO (search engine optimized)? Het zit allemaal vervat in de teksten die je van me krijgt.