Bureau 9000 is een studie- en energieadviesbureau uit Gent. Ze zijn ervan overtuigd dat bedrijven een positieve bijdrage kunnen leveren bij het tegengaan van climate change. Via energie-audits helpen ze bedrijven om spaarzamer met energie om te gaan, energieverlies te stoppen en om te schakelen naar hernieuwbare energiebronnen.

Daarnaast kunnen ze hun passie voor elektriciteit kwijt in tal van veiligheidsopleidingen voor preventieadviseurs en technisch managers, en in de talrijke risico-analyses die ze op de werkvloer uitvoeren. Hun klanten? Zowel bedrijven als overheden.

Met plezier help ik hen met communicatie en copywriting: website, sociale media, whitepapers, persberichten & meer.

Case: whitepaper AREI 2020

Oprichter en managing director van Bureau 9000, Jozef Mees, vroeg me een tijd terug om zijn samenvatting van het AREI 2020 – ofwel: het allernieuwste reglement over elektrische installaties – in een whitepaper te gieten.

Net dat tikkeltje buiten mijn comfortzone, maar wel een fijne uitdaging om er een waardevol en nuttig document van te maken. Dankzij grafisch ontwerper Bart Behiels zag het eindproduct er fris en behapbaar uit. Je kan het hier downloaden & bekijken.

Of, zoals een preventieadviseur blijkbaar aan Jozef liet weten: eindelijk een document waar alles klaar & duidelijk staat omschreven. Mission accomplished!

Whitepaper algemeen reglement elektrische installaties - AREI 2020