unnamed (1)

Het nieuwe jaar schuift beloftevol en zonder dralen onze richting uit. Dat merk je aan alles. Niet alleen aan het duistere winterseizoen of de fonkelende kerstlampjes. Ook aan het feit dat je al nadenkt over een planning voor 2018. Al eventjes eigenlijk.

Als ik erover doordenk, vind ik het geschift dat sommige gebeurtenissen al maanden op voorhand vastliggen. Dat was vroeger NOOIT zo. Toen kocht ik in februari misschien eens een agenda. Voor het geval dat. Dag-na-dag leven, ik ben er nog altijd vrij goed in, maar een planning – het grotere plaatje – biedt toch wat rust en houvast. Tot zover het gefilosofeer.

 

’t Gaat eigenlijk gewoon over een kalender

Zo eentje waar je in handige vakjes dingen kan invullen. Waar je onderaan nog plaats hebt voor extra notities. Een kalender die er ook dik ok uit ziet.

Die printable kalender die ik met Bart maakte in 2017 was eigenlijk nog niet zo’n slecht idee. Het feit dat die bijna 400 keer gedownload is, bevestigt alleen maar dat vermoeden. Dus maakten we er een gloednieuwe voor 2018 (ook gewoon omdat we die zelf keihard gebruiken).

Uw almanakteam hanteerde hetzelfde principe als vorig jaar: inktbesparende ontwerpen en prachtige illustraties van Bart Behiels met woorden en zinnen die ik zorgvuldig bij elkaar sprokkelde en boetseerde. Bonus dit jaar: drie handige weekplanners, eindeloos af te printen en multi-inzetbaar in life.

Klik en print, gij allen!