’t Is altijd fijn wanneer mensen je in de bloemetjes zetten, niet? Ik reserveer dan ook graag een hele pagina op m’n website voor lofzang, toeters en bellen. Here we go!

Toon Ingels, creative strategist bij achttien, wist dit over me te zeggen:

Copywriting is een moeilijke stiel! Ook een beetje mijn eigen stokpaardje… Het is niet altijd makkelijk om de juiste copy te schrijven. Toch vinden we telkens snel de juiste klik! Als Strategisch Creatief Collectief krijgen we wel regelmatig te maken met beeld én woord. De copy moet relevant zijn, soms gevat, meestal zakelijk. Linde duikt er in, denkt mee en levert snel en volgens afspraken. Meestal ook met ‘dat beetje meer’. Een meerwaarde voor ons collectief.

Dit is wat Billy Hermaneigenaar Starling Reizen schrijft:

Snelle service, vlotte tekstjes, ruim meedenkend met ons product en mee met haar tijd! Keep up the good work.

 

Een beetje glimmen toch als je na het doorsturen van je webteksten deze spontane reactie terugkrijgt (van Jasper Van Maele – zaakvoerder Pure Painting):

Ik dacht dat er geen woorden bestonden om uit te drukken wat Pure Painting voor mij wil zeggen. Jij slaagt daar volledig in. Echt sterk hoe je zaken met gevoel kan verwoorden.

 

Een fijn tekstje van een enthousiaste Alketa Mollaeigenaar Liria Travel:

Linde begreep onmiddellijk onze visie en hielp ons meer dan we konden dromen met ons project: de opstart van Liria Travel, een reisorganisatie die Belgen wil laten kennismaken met het mooie Albanië.

Ze schreef al onze teksten en maakte ze aangenaam en aantrekkelijk voor potentiële reizigers. Het eindresultaat is een website die aantrekkelijk is, duidelijkheid schept en vlot leest en een mooie en hippe brochure die je laat wegdromen en uitnodigt om op reis te gaan. Linde werkt snel en correct en doet alles met een glimlach.

 

Lisa Coxmedewerker van KrisKras vzw, pende deze woorden neer op m’n Facebookpagina:

Linde is afgelopen zaterdag bij ons verslag komen uitschrijven over onze KrisKras beleidsdag. Tijdens deze dag hebben we met een groep van 35 KrisKrassers gekeken wat de uitdagingen en mogelijkheden zijn voor onze toekomst. Linde heeft quotes uitgeschreven over zaken die er werden gezegd door onze toekomstdenkers. Deze werden dan in een creatief verslag gegoten dat ze samen met fotografe Raisa Vandamme in elkaar stak. Linde is een toffe madam die weet waar ze mee bezig is, een echte aanrader!

 

Dit schrijft mijn voormalige chef Jo Willemyns – Corporate Marketing Manager bij Colruyt Group Services NV:

Linde is een harde werker met veel verantwoordelijkheidsgevoel en zin voor initiatief. Ze haalt haar deadlines en kan goed om met werkdruk. Bovendien is ze een excellente communicator met sterke sociale vaardigheden.

 

Referentie door ex-baas Tom Bosman – Directeur Marketing en Communicatie bij Bond Moyson Oost-Vlaanderen en auteur van het boek Het nieuwe non-profit management:

Ik ken Linde als een copywriter met een speelse, vlotte en taalkundig steeds correcte pen. Zelfs slechts een half woord ter inspiratie resulteerde binnen de kortste keren in een hapklare, leesbare lap tekst die meteen consumeerbaar is. Linde houdt de doelgroep van haar opdracht steeds voor ogen en slaagt er in om teksten op maat af te leveren. Ze kent de knepen van het copyvak, van folders over persartikels tot webteksten. Als collega was zij bovendien een zeer trouwe, sociale en fijne medewerkster.

 

Ook niet mis, de inzichten van Jeroen BruggeMarketing & Fundraising Director bij Plan België:

Linde is een enthousiaste, creatieve en zeer betrokken duizendpoot aan wie je een opdracht van A tot Z kan toevertrouwen. Ze slaagt er als geen ander in om zich een thema eigen te maken en het communicatief te boetseren, zonder evenwel de essentie geweld aan te doen, tot een verhaal dat naadloos aansluit bij de doelgroep waarvoor het bestemd is. Haar sociale radar en pen zijn pijlsnel, alert, accuraat en gevoelig voor nuance. Een professionele collega waarbij zeer diverse on- en offline communicatie- en marketingopdrachten in betrokken en vaardige handen zijn. Tevens een loyale en enthousiaste vertegenwoordigster van de organisatie naar de buitenwereld toe en een bron van inspiratie die zelden droog komt te staan.