COPYWRITING

Je wil een boodschap brengen naar je klant, je personeel, de pers, het grote publiek. Je hebt de inhoud van je boodschap perfect in je hoofd, maar krijgt ze niet vlot op papier.

Haal je handen uit het haar. Ik popel om je te helpen. Ik kneed, boetseer, schaaf en beitel je tekst tot een vloeiend geheel. In duidelijke taal en helder geformuleerd. Op maat van je doelgroep.

Specialiteit: wervende, motiverende, inspirerende teksten

Stel me een vraag over je tekst, speech of brochure

 

COMMUNICATIE

De eerste indruk is de belangrijkste, beweren bezorgde moeders wel eens. En dat is niet enkel zo bij examens, sollicitaties of blind dates. Ook een bedrijfsbrochure, een productfiche, een flyer, filmpje of poster wordt in één oogopslag goed- of afgekeurd. En bijgevolg nieuwsgierig bekeken of juist straal genegeerd.

Hoe pak ik dit aan? Ervaren vormgevers of cameramensen gieten perfect afgelijnde teksten in een stijlvol jasje. Passend bij jouw zaak of organisatie. Zodat je jouw expertise en services op de meest professionele manier aan jouw doelgroep kan presenteren.

Eerste indruk? Altijd goed!

Leg me je idee voor

 

WEB

Aanwezig zijn op het wereldwijde web en gevonden worden via Google. Weinig bedrijven of organisaties die het niet willen. Wij zorgen ervoor dat je eigen website geen blok aan je been is, maar een aantrekkelijk visitekaartje, handig in gebruik.

Contacteer me met je webvragen

 

SOCIAL MEDIA

Onmiddellijke feedback van je klanten. De kans om een probleem snel op te lossen en dit ook te laten zien. Een gelegenheid om met je kennis uit te pakken door vragen over je producten ‘in het openbaar’ te beantwoorden. Het zijn maar enkele voorbeelden van hoe sociale media in je voordeel kunnen spelen.

Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, LinkedIn … de lijst is lang en wordt steeds langer. Sommige kanalen zijn superinteressant voor marketing en communicatie, andere dan weer minder. Ik help je door het bos de bomen zien en geef advies waar je meteen mee aan de slag kan.

Ik help ook met het uitwerken van een sociale strategie: hoe pak je het sociale luik van je communicatie en marketing concreet aan?

Ik help je graag met je social aanwezigheid