Brochure ‘Ik verander mijn toekomst’ | Plan België

Via de website van Plan België vragen heel wat mensen een brochure aan over het Plan Ouderschap. Vooraleer ze deze belangrijke stap zetten, willen ze goed weten wat het precies betekent om een Plan Kind te steunen, waar hun steun naartoe gaat, wat de meerwaarde is van het Plan Ouderschap, enz.

Met deze volledig herwerkte brochure, waarin volop aandacht is gegeven aan concrete verhalen van kinderen in Afrika, Azië en Latijns-Amerika, maar ook aan getuigenissen van bestaande Plan Ouders, hoopt Plan België nog meer mensen te overtuigen om effectief de verrijkende stap te zetten richting Plan Ouderschap!

Voor deze brochure bedacht ik de opbouw, schreef ik de Nederlandstalige copy en stond ik in voor de fotokeuze.

Grafisch ontwerp: Bart Behiels

voor Plan België vzw, 2016